Att administrera en blogg kan ha sina sidor. Ja ordagrant så faktiskt. Att räkna sidorna skulle bli jobbigt...... om inte hjälp finns i form av dataprogram som sköter sådant. Men i min blogg finns inbyggd statistik/besöksräknare. Som synes nedan har min blogg haft besök  med 11155 träffar totalt. Det betyder ju inte att så många enskilda personer kommit på besök, utan att det är de olika sidorna i bloggen som räknas tillsammans Noteras bör, att det är det senaste året jag aktivt börjat blogga på allvar och gjort lite reklam för mina sidor, bl a på Facebook.  Jag har ju en hemsida också som blivit lite glömd. (www.j-wikstrand.se) I den finns en hel del om hästar, resor, familj och diverse " tyckor & tänkor"30 juni 2014Kul att se från vilka länder mina besökare kommer. Ländernas flaggor presenteras prydligt, men vår egen åländska flagga syns bara som en tom ruta med kryss dessvärre. Åland räknas tydligen inte som en nation