Lördagskväll och allt lugnt och fridfullt. Ute rasar höstblött snöslask med friska vindar från Ålands Hav.

Skönt att vara på rätt sida om köksfönstret.

Många besökare på min blogg den senaste tiden. Man får tacka för uppmärksamheten. Ibland tryter inspirationen. Finns det verkligen nånting att skriva om? Finns intresse från besökarna? Finns det några nya infallsvinklar. Min hobby -min tillvaro- min familj - föreningsaktiviteter ? tja.

Snart stundar varga-vinter enligt de lärda på meteorologiska spåbutiken.  Väder blir det ju alltid. Och om väder kan man alltid orda om. Ut på Ålands Hav är det ingen som vill vara frivilligt. Ändå kör rederierna år efter år med nya rekordsiffror. Vad är det som drar? Inte vädret i alla fall.

Vad beträffande min stora hobby och fritidsaktivitet - ridsport. Numera får min kropp numera sin beskärda del an motion på hästryggen två gånger i veckan. 

Senaste fredag blev jag tilldelad Ridklubben Sleipners

TASIKAYA´S INDIAN DREAM

född: 2001 

Indiana som hon kallas är av rasen tinker.
Hon är köpt från Karin Fyrvall på Föglö och är en väldigt snäll
och rar häst som dom flesta kan rida.Ha de bra till nästs

ses

ps.:

Nominerad till Årets hästentusiast på Ålands stora hästgalakväll  bland 3 andra duktiga kandidater, får se hur det går.

Återkommer.


Grattis till företaget som blev årets entusiast: RECO Equestrian