Island 2014
    

Året som nu finns i det förflutna, i "baktiden" - inte i framtiden alltså. Framtidsvyerna är ännu inte bekanta. En får ta dagen som den kommer. Men lite finns ju där, förhoppningar, drömmar, önskningar.  Det gångna året har varit fullt av uppfyllda drömmar. Bl. a det helt underbara resan till Island med 4 dagars äventyr och fantastiska upplevelser i sagolandet med helt makalös natur. Ridresor till Lanzarote, Fuerteventura  och nu senast Analaya i Turkiet. Besvikelse dock.Turkiets otroliga heta klimat, ty den ridturen upp i bergen blev tyvärr avbokad på grund av hettan

Många fina minnen här på hemmaplan. Ridklubben Sleipner ordnade under sommarmånaderna 2014 många olika ridläger. Både för vuxna och för de yngre. Fyra dagars sommarkursen bjöd mej och mina ridkompisar en härlig upplevelse med dressyr och hoppträning och en barbacka-ridtur till stranden.

En kul grej var de nationella hopptävlingarna på Ålandstravet. Där bl a deltävlingen "Kara-kampen" tilldrog sig. En salig samling veteraner/gubbar tävlar i laghoppning.  se nedan.

Tack mina fina ridinstruktörer/ridlärare.  Ni har ett tålamod som få. Ni orkar "nöta på".  Nog borde någonting fastna i minnet.  Till Nadja Jansén ett särskilt tack för visad energi, eftersom hon nu lämnar mej i händerna på stallchefen Mia på fredagarna. Inför vårterminen blir det ombyte i riddagarna. Onsdagar & fredagar står nu på mitt schema.  Nadja med  några av sina elever på sommarläger               Ridlärare Erica JohanssonStallchef &  Ridlärare Mia Andersson på "Elon Mathi"

Ridskolehästen Samson
Hoppträning i ridhuset

    Rosett, ja tack !

"Kara-kampen" på tävling

 

ses

Jörgen