Att rida ut i skog och mark är bra för kropp och själ. Bra även för hästen som får röra på sig lite extra, i synnerhet då turerna ofta går i kuperad skogsterräng.

I Tranvik, Sund - Hos Midgårds islandshäststall  får jag tillfredsställa mina aktiviteter tillsammans med många unga ryttare och ryttarinnor.

                                                      Bilden från den 29 maj 2017 i underbar vår-grönska                                                                     Klar för en tur med stoet Fála


 
Idag, den 7 juni anordnas det hopptävlingar på Travbanan i Mariehamn. ÅLANDSCUPEN del 1. Start kl 18.00
Naturligtvis finns mina kameror och jag

 
där på plats för att dokumentera ekipagen. Därefter redigeras bilderna och sparas i mitt fotoarkiv. Den som då vill ha foton kan höra av sig till mig via mail j.wikstrand@aland.net eller jorgenaland@gmail.com.  Jag finns även på Facebook där jag kan nås via PM priv.meddelande.  (bara att i sökrutan skriva Jörgen Wikstrand)

                                                    Här under en bild från tidigare hopptävling:                                                                         
Lina Dalloz på Pilot / 110 cmÄven kommande tävling finns jag på plats: https://alandstravet.com/assets/uploads/Proposition-Åland-Jumping-2017.pdf den 9 - 11/6 2017