Mariehamn 3/6 2015

Just nu redigerar jag bilder till min (förhoppningsvis) fotobok om ridsport på Åland. Det blir ett mycket exklusivt verk med siden-satäng liknade  (blankmatta) A4 sidor i liggande format. Hårda pärmar med yta av  mörkröd läderimitation. Sidantal ännu inte helt klart, men under 100. Foton blir det uteslutande från eget arkiv och egen upphovsmannarätt. Jag har dock tillfrågat de flesta ryttare som finns på bild eller kommer att finnas...om deras samtycke till medverkan. Antal bilder i boken uppskattas  till ca 100-120. Dessutom presentation av flera större stall på Åland, men också korta intervjuer med hopp/dressyr-ryttare/ryttarinnor.

......................................................................................................................................

Pärmbild:

Riktigt spännande att kolla in i arkivet där ca 6000 foton finns (lite huller om buller faktiskt), men i stort har jag någorlunda koll på mina mappar. Många bilder saknar namn på häst o ryttare ,därför sänder jag ut förfrågan via Facebook och mail. Är ju rätt meningslöst att lägga in bilder utan text.

sidexempel:

ses