Många trevliga sensommarminnen. Bl.a två härliga bröllop. Här kommer några foton som placeras i mitt bildarkiv.  Dessa kan plockas fram då tankarna går tillbaka till sommaren med de båda glada festerna. Först brorsbarnet Conny och hans Maria som gifte sej i Jomala kyrka och bröllopsfest i Saltvik/Högtomt.  Ett minne för livet för de unga tu, men också för de drygt 80 inbjuda festdeltagare som fick uppleva en verklig underhållning kvällen och natten lång med massor av roliga inslag ock program med lekar dans och trevlig samvaro.
En vecka senare var det igen dags för ännu en minnesvärd stund. Denna gång i Eckerö vackra kyrka.  Barnbarnet Fanny och hennes  Samuel vigdes och sa ja till varandra inför Gud och församling.
Efter sedvanlig riskastning, gratulationer och hurrarop bar det iväg till ungdomslokalen Ekeborg där det vackra dekorerade borden mötte festdeltagarna. Efter ett antal anförande med sång och hälsningstal intogs en festmåltid, samt efter det kaffe & bröllopstårta . Natten rusar emot efter mycket sång och dans. Tack för en trevlig  upplevelse.Brudparet m föräldrar


på bröllopsmattan i kyrkan


Nygifta utanför kyrkan

V: som i victory (seger)